Mentorprogrammas kopīgais pasākums Swedbank

27. janvārī Mentor Latvia īstenoja kopīgo pasākumu jauniešiem un mentoriem sadarbībā ar Swedbank

27 January 2024 | Jaunumi

Reizi mēnesī Mentor Latvia organizē kopīgos pasākumus mentorprogrammas jauniešiem un mentoriem, lai veicinātu ne tikai jauniešu līdzdarbošaņās un komunikācijas prasmes, bet arī sniegtu iespēju satikt citus jauniešus un mentorus. Mentorprogrammas kopīgie pasākumi ir izzinoši un izglītojoši par jauniešiem aktuālām tēmām, piemēram, finanšu pratība un budžeta plānošana, mērķu izvirzīšana un sasniegšana, darba un karjeras veidošana, sadarbības prasmju attīstīšan un darbs komandā u.c.

Šī gada 27. janvārī kopīgais pasākums par abpusēji veiksmīgas komunikācijas un sadarbības veidošanu notika Swedbank centrālajā ēkā Balasta dambī 15, Rīgā. Pasākumu vadīja izaugsmes koučs Marija Rasa. Pasākuma dalībniekiem bija iespēja dažādās radošās aktivitātēs, kas ne tikai sniedza jaunas, vērtīgas atziņas, bet arī spēcināja mūsu jauniešu un mentoru komandas sadarbību. Mentorprogrammas jauniešiem un mentoriem bija arī iespēja apmeklēt Swedbank Finanšu laboratoriju, mākslas galeriju un sporta zāli.

Paldies pasākuma vadītājai Marijai Rasai un Swedbank par iespēju rīkot pasākumu bankas telpās, kas jauniešiem sniedza lielisku iespēju būt jaunā un iedvesmojošā vidē!