SmartLynx Airlines atbalsta mazāk aizsargātus jauniešus

Mums ir jauns atbalstītājs - SmartLynx Airlines! Sirsnīgs paldies uzņēmumam par vēlmi atbalstīt mazāk aizsargātus jauniešus, lai kopā sniegtu viņiem labākas iespējas pilnvērtīgas nākotnes veidošanai un palīdzētu viņiem labāk sagatavoties patstāvīgai dzīvei

21 December 2023 | Jaunumi

“Smartlynx Airlines gada nogalē sniedzis vērtīgu ieguldījumu mentorprogrammas jauniešiem – dāsnu ziedojumu 10 000 eiro vērtībā. Šie līdzekļi mums palīdzēs turpināt darbu ar jauniešiem jaunajā gadā un sniegs iespēju vairāk kā 40 jauniešiem satikt pieaugušos, kuri ir ieinteresēti viņu izaugsmē. Tā ir labākā dāvana jaunietim – pieaugušais, kurš būs līdzās un sniegs atbalstu nepieciešamajā veidā vesela gada garumā. Esam gandarīti, ka SmartLynx Airlines pievienojies to uzņēmumu lokam, kas īsteno sociāli atbildīgu politiku, ieguldot savus resursus mazāk aizsargātu jauniešu izaugsmē,” uzņēmuma atbalstu novērtē Mentor Latvia izpilddirektore Edīte Zvirbule.

Mentor Latvia strādā ar jauniešiem no sociālā riska grupām, kuriem pietrūkst ģimenes atbalsta. Mēs nodrošinām individuālu atbalstu jauniešiem no ārpusģimenes aprūpes – jauniešu mājām, un audžuģimenēm, kā arī jauniešiem, kuru ģimenes nespēj sniegt pilnvērtīgu atbalstu. Mentorprogrammas misija ir atbalstīt jauniešus tieši viņiem nepieciešamajā veidā, sniedzot augsti motivētu pieaugušo mentoru atbalstu vesela gada garumā un pat ilgāk, atbilstoši katra jaunieša situācijai. Kopš 2010. gada individuālu atbalstu mentorprogrammā saņēmuši gandrīz 600 jaunieši.