Mentoru domnīcā ģenerējam jaunas idejas biedrības attīstībai

13. jūnijā notika pirmā biedrības "Mentor Latvia" mentoru domnīca, kuras laikā attīstījām idejas biedrības biedru kustības atjaunošanai

15 June 2023 | Jaunumi

Jauniešu atbalsta biedrība “Mentor Latvia” izveidojusi jaunu iniciatīvu – mentoru domnīcu, kuras mērķis ir apvienot aktīvus mentorus, kuri ar savu pienesumu vēlas iesaistīties biedrības attīstībā.

Jaunās mentoru domnīcas pirmās tikšanās laikā pārrunājām Mentor Latvia biedru kustības atjaunošanas vīziju, jaunu biedru piesaisti un citus svarīgus jautājumus. Tuvākajā laikā publicēsim mūsu mājaslapā un sociālajos tīklos informāciju par iespēju iesaistīties Mentor Latvia biedru kustībā, biedru ieguvumiem un pienākumiem.

“Mentorprogrammā kā brīvprātīgie mentori darbojas aktīvi un uzņēmīgi cilvēki, kuri ar savu pienesumu vēlas atbalstīt jauniešus ceļā uz patstāvīgu dzīvi, kā arī rosināt viņu izaugsmi.  Mentori ir lielisks atbalsts arī organizācijas “Mentor Latvia” darbības attīstībā. Kāpēc tas ir būtiski? Neviena organizācija nevar pastāvēt, ja tā nemainās un neievieš jaunas lietas. Tāpat arī Mentor Latvia, kas Latvijā darbojas jau kopš 2012. gada ir uzņēmusi jaunus apgriezienus un vēlas  atjaunot aktīvo biedru kustību. Par biedru varēs kļūt ikviens, kurš vēlas līdzdarboties biedrības darbībā un sniegt savu ieguldījumu, lai mēs kopā vēl labāk varētu atbalstīt mentorprogrammas jauniešus,” stāsta Mentor Latvia izpilddirektore Edīte Zvirbule.