Mentor Latvia piedalīsies darba iespēju festivālā “Visiem!”

16. septembrī Rīgā, Vērmanes dārzā, notiks trešais darba iespēju festivāls "Visiem!", kura iecere ir savest kopā uzņēmējus ar potenciālajiem darbiniekiem, īpaši jauniešiem bez darba pieredzes

6 September 2022 | Jaunumi

2022. gada 16. septembrī Rīgā, Vērmanes dārzā, notiks trešais darba iespēju festivāls “Visiem!”, pulcējot darba devējus un tos, kuri vēlas praktiskā veidā iepazīt dažādas profesijas un darba iespējas. Festivāla mērķauditorija ir jaunieši un cilvēki ar invaliditāti. Festivāla iecere ir savest kopā uzņēmējus ar potenciālajiem darbiniekiem, īpaši “neredzamajām” grupām – jauniešiem bez darba pieredzes un cilvēkiem ar invaliditāti.

Arī Mentor Latvia piedalīsies darba iespēju festivālā “Visiem!” un apzinās potenciālos sadarbības partnerus un uzņēmumus, lai atbalstītu mentorprogrammas jauniešu centienus atrast sev piemērotu profesiju, darbavietu un izprast darba tirgu.

“Festivāls ir lieliska iespēja mentorprogrammas jauniešiem iepazīt dažādas profesijas, izveidot kontaktus ar potenciālajiem darba devējiem un apzināt darba tirgu. Nereti mūsu jauniešiem ir izaicinājums atrast pirmo darbu, jo trūkst pieredzes, kontaktu vai informācijas, kur un kā var meklēt sev piemērotas profesijas un darba vietas. Tādēļ priecājamies, ka ir pasākums, kas festivāla formātā piedāvā ne tikai iepazīt darba tirgu un uzņēmumus, bet arī nodibināt vērtīgus kontaktus, kas var pavērt karjeras iespējas nākotnē,” festivāla ideju novērtē Mentor Latvia valdes priekšsēdētāja Dace Ljusa.

Festivālu organizē sociālais uzņēmums “Ligero”. Pasākumā varēs praktiski izmēģināt daudzveidīgus arodus un profesijas, izzināt to aizkulises un iepazīt dažādu nozaru uzņēmumus.