Uzsākam Mentorprogrammu 2021

Jūnijā esam uzsākuši jauno mentorprogrammu, kurā piedalās 20 jaunieši no Rīgas, Jelgavas, Bauskas, Cesvaines un Iecavas

13 July 2021 | Jaunumi

Jaunie mentori ir apguvuši ievadmācības, lai varētu veiksmīgi sadarboties ar jauniešiem. Mentorprogramma 2021. gadā norisināsies gan attālināti, gan klātienē, ievērojot valstī noteiktos sociālās distancēšanās ierobežojumus.

“Esam gandarīti, ka turpinām mentorprogrammu, un esam veiksmīgi pielāgojušies mainīgajiem apstākļiem, ko pastāvīgi ietekmē epidemioloģiskā situācija valstī. Turpmāk mentorprogrammas pasākumus plānojam organizēt tiešsaistē un klātienē. Mūsu pirmais jaunās mentorprogrammas pasākums notika klātienē, brīvā dabā, par ko esam patiesi priecīgi, satiekot programmas dalībniekus. Pozitīvi ir tas, ka mums ir uzkrāta pieredze mentorprogrammas īstenošanā attālināti, un šādā formātā varam uzņemt jauniešus arī no reģioniem,” pauž Mentor Latvia administratīvā vadītāja Lolita Cīrule.

Mentorprogramma Latvijā notiek jau divpadsmito gadu, un tās ideja nāk no Zviedrijas. Pirmo reizi 2020. gadā mentorprogramma noritēja digitālā formātā, mentoriem un jauniešiem galvenokārt sazinoties attālināti. Samazinoties sociālās distancēšanās ierobežojumiem, mentorprogrammas dalībnieki pēc izvēles varēja tikties arī klātienē.

Paldies mūsu sadarbības partneriem un ziedotājiem, kuru pienesums ir bijis būtisks jaunās mentorprogrammas īstenošanā. Īpašs paldies Rimi Latvija, Deloitte Latvia, BNI Morbergs grupas biedriem, Baltijas Amerikas Brīvības fondam (BAFF).