Mentor Latvia piedalās unikalā ziedojumu vākšanas akcijā BAFFATHON

Baltijas – Amerikas Brīvības fonds (BAFF) rīko unikālu akciju BAFFATHON saviem absolventiem, kuras laikā tiek vākti ziedojumi trīs labdarības organizācijām Baltijas valstīs. Esam gandarīti, ka arī Mentor Latvia ir šo organizāciju vidū

25 June 2021 | Jaunumi

Kas ir BAFFATHON?

BAFFATHON izaicinājums notiek no 25. jūnija līdz 4. jūlijam. Tā pamatā ir aicinājums būt fiziski aktīviem un 10 dienu laikā pēc izvēles skriet, iet vai braukt ar velosipēdu, mērojot 10 kilometru distanci. Ar šo akciju BAFF savā 10 gadu jubilejā aicina absolventus, viņu ģimenes, draugus un kolēģus atbalstīt labdarības organizācijas Mentor Latvia, Youth Helpline no Lietuvas un Peaasi no Igaunijas.

Kā var piedalīties?

Piedalīties izaicinājumā var BAFF absolventi un ikviens interesents, kurš ar savu ziedojumu vēlas atbalstīt labdarības organizācijas Baltijas valstīs, kas veicina emocionālo labklājību. Informācija par izaicinājumu ir pieejama šeit https://distantrace.com/en/challenges/8612c9b4-ab78-4a5c-8133-bf8465487954/, savukārt reģistrēties dalībai akcijā iespējams https://distantrace.com/en/accounts/login/?next=/en/accounts/social/.

Dalība akcijā vienam dalībniekam ir par ziedojumu 20 eiro apmērā. Visi saziedotie līdzekļi tiks izlietoti labdarības organizāciju darbības nodrošināšanai.