Atskats uz pasākumu jauniešiem “Ir OK, ja nav OK. Saruna ar psihologu par emocionālo veselību”

26. augustā notika nodarbība jauniešiem par aktuālu tematu - emocionālo veselību. Nodarbību vadīja psihologi no organizācijas "Papardes zieds"

30 August 2020 | Jaunumi

26. augustā sadarbībā ar organizāciju “Papardes zieds” organizējām nodarbību jauniešiem “Ir OK, ja nav OK. Saruna ar psihologu par emocionālo veselību”. Nodarbības laikā kopā ar “Papardes zieds” psihologiem aplūkojām vairākas būtiskas tēmas, kas saistītas ar emocionālo veselību – emocijas, un to nozīmē mūsu dzīvē, emociju vadīšana un atpazīšana, stress, trauksme un depresija.

Nodarbības vadītāji sniedza jauniešiem vērtīgus ieteikumus emocionālās veselības saglabāšanā un uzlabošanā, kā arī informāciju, kur vērsties, ja nepieciešama palīdzība.

Esam gandarīti, ka šī nodarbība bja vērtīga mūsu programmas jauniešiem, par ko liecina viņu atsauksmes:

  • Nodarbība bija izcila ar to, ka pastāstīja,kas ir depresija. Man šī tēma šajā dzīves periodā ir dikti, dikti tuva. Jā, es ieteiktu apmeklēt citiem jauniešiem. Tiešām bija to vērts un noderīgi! Paldies! Bet tiešām, ļoti noderīgi bija.
  • Bija labi. Protams ka ieteiktu citiem jauniešiem šo nodarbību, jo, manuprāt, to ir jāzina visiem, it īpaši tiem, kas apgalvo, ka viņiem ir depresija, bet tās nav.
  • Man ļoti patika šī nodarbība, jo tā nebija kā lekcija, bet kā domu apmainīšanās vai papildināšana, kur mēs varējām arī viens otru tuvāk iepazīt, un saprast mūsu domu gājienu. Nodarbība bija lieliska.

Es noteikti ieteiktu jauniešiem iet uz šo nodarbību, jo tā arī man lika aizdomāties un saprast lietas, kuras man bija vajadzīgas. Arī klausoties citu stāstus, es ieguvu pieredzi.