Turpinām 2020. gada mentorprogrammu attālināti

20. maijā īstenojām pirmo kopīgo mentoru un jauniešu pasākumu digitāli

22 May 2020 | Jaunumi

Turpinām 2020. gada mentorprogrammu attālināti

Ievērojot valstī pastāvošos ierobežojumus un sociālās distancēšanās nosacījumus, šī gada aprīlī jauno mentorprogrammu uzsākām digitāli.

20. maijā īstenojām pirmo kopīgo mentoru un jauniešu pasākumu digitāli. Vebinārā “Efektīva un pārliecinoša komunikācija video” piedalījās teju 30 jaunieši un mentori. Pasākumu vadīja publiskās runas institūta “Oratore” lektori.

Mentorprogrammas jauniešu atsauksmes par dalību vebinārā.

  • “Milzīgs paldies par iespēju klausīties šos lektorus! Manas domas ir tikai pozitīvas. Ļoti noderīga bija informācija par to, kā labāk sagatavoties prezentēšanai, uztāšanai caur attālinātām metodēm. Ļoti jautri, ar humoru, negarlaikojos.”
  • “Bija noderīgi,un man patika. Sākumā domāju, ka vispār neieslēgšu ne mikrofonu ne kameru, bet vēlāk jau viss bija labi.”
  • “Paldies, ka darāt lietas, kas mums ir noderīgas arī ikdienā vai nākotnē!”
  • “Man patika īstenībā, bija daudz jau kas zināms, jo tehnikumā profesija ar to ir saistīta. Bija arī kaut kas jauns ko uzzināju! Tā kopumā tas bija labs pasākums.”
  • “Šis pasākums kā reiz man noder pirms eksāmena un ir svarīgs manā profesijā.”

“Pašlaik redzam, ka arī attālinātā režīmā mentorprogramma darbojas, un viss notiek! Esam gandarīti, ka mentori spēj uzturēt kontaktu un veidot attiecības ar saviem jauniešiem arī tiešsaistē. Prieks, ka par pirmo šīgada mentorprogrammas pasākumu bija tik liela interese, kas arī parāda to, ka dažkārt attālinātais režīms spēj sniegt arī priekšrocības, jo efektīvāk varam plānot savu laiku,” stāsta Mentor Latvia programmu vadītāja Ulla Zumente-Steele.