Tiek uzsākta starptautiska sociālo mediju kampaņa #myteenageme

Kampaņas mērķis ir pievērst uzmanību jauniešu ikdienas problēmām un veicināt Mentor organizāciju atpazīstamību.

4 November 2018 | Jaunumi

5. novembrī Zviedrijas bezpeļņas organizācija Mentor International uzsāk pirmo globālo sociālo mediju kampaņu, kas tiek īstenota trīs dažādos kontinentos un vairākās valstīs visā pasaulē. Kampaņā piedalās arī biedrība Mentor Latvia.

#myteenageme kampaņas laikā tās dalībnieki dalās ar savām pusaudžu laika fotogrāfijām. Kampaņa atbalsta jauniešus un pievērš uzmanību viņu ikdienas izaicinājumumiem. #myteenageme aicina jauniešus apzināties, ka viņi nav vieni šajā sarežģītajā vecumposmā. Kampaņa rosina pieaugušos dalīties savos iespaidos par to, kādi bija viņu izaicinājumi pusaudžu laikā, pastiprinot vēstījumu, ka ir kāds, kurš jauniešus atbalsta un saprot.

Spēcīgi lomu modeļi iedvesmo jauniešus

“Kāds ir labākais veids, kā pieaugušie var domāt par jauniešu vajadzībām? Mēs visi esam bijuši tur, jauniešu gados, un mēs visi saprotam, kā ir būt pusaudzim. Mēs vēlamies aktivizēt pozitīvus lomu modeļus,” saka Mentor International ģenerālsekretāre Kārina Jordas (Karin Jordås). 

Starptautisks fokuss jauniešu lablājības veicināšanai

Kampaņa  acina tās vēstnešus un citus dalībniekus dalīties ar pusaudžu fotogrāfijām un atmiņām par pusaudžu laiku sociālajos tīklos (Facebook, Instagram, Twitter), izmantojot tēmturi #myteenageme. Sociālo mediju plūsma apvienota vietnē https://mentorinternational.org/myteenageme/, kurā fotogrāfijas, kas publicētas vietnē Instagram ar tēmturi #myteenageme veidos kampaņas “gadagrāmatu”.

Izpratne par Mentor organizāciju darbību 

Mentor organizācija kampaņas laikā vēlas arī palielināt izpratni un finansējumu jauniešu mentoringa programmām visā pasaulē. Kampaņa notiks divas nedēļas. Kampaņā piedalās arī starptautiski  atpazīstamas personības, piemēram, Dolfs Lundgrēns (Dolph Lundgren), Stīvs Andželo (Steve Angello) un citi. Mentor ir starptautiska jauniešu atbalsta nevalstiskā organizācija, kas darbojas, lai jauniešiem palīdzētu pieņemt veselīgus lēmumus un iedvesmotu dzīvot bez apreibinošām vielām.

Mentor organizācijas pārliecība ir, ka ikvienam jaunam cilvēkam ir vajadzīgs pieaugušā atbalsts, lai jaunietis sevi pilnveidotu un lūkotos nākotnē ar cerību.  #myteenageme būs pirmā starptautiska digitālā kampaņa starp Mentor International organizācijām visa pasaulē. Kampaņas mērķis ir veicināt zīmola atpazīstamību un radīt izpratni par Mentor organizāciju darbību.