Hesburger Latvija atbalsta mentorprogrammas jauniešus un mentorus

Hesburger Latvija atbalsts veido platformu jauniešiem un mentoriem, lai satiktos un pavadītu laiku kopā

21 March 2023 | Jaunumi

2023.gada martā jauniešu atbalsta biedrība “Mentor Latvia” uzsāk sadarbību ar ēdienu restorānu ķēdi Hesburger Latvija. Uzņēmums sniedzis nozīmīgu atbalstu mentorpāriem, sniedzot mentorprogrammas jauniešiem un mentoriem kopīgi apmeklēt ēdienu ķēdes restorānus visā Latvijā vesela gada garumā.

“Šī ir iespēja jauniešiem un mentoriem satikties un kopā apmeklēt kādu no Hesburger restorāniem. Mūsu programmas lielākā vērtība ir jaunieša un mentora kopīgi pavadītais laiks, kas dod iespēju jaunietim ne vien aprunāties par saviem izaicinājumiem un aktuālajiem jautājumiem, bet arī saņemt pieaugušā mentora atbalstu un iedrošinājumu. Tāpēc Hesburger Latvija sniegtais atbalsts mums ir svarīgs, jo tas veido platformu jauniešiem un mentoriem, lai satiktos un pavadītu laiku kopā,” uzsver Mentor Latvia izpilddirektore Edīte Zvirbule.

Paldies Hesburger Latvija par nozīmīgo atbalstu!

Pateicoties individuālam ziedotāju un uzņēmumu atbalstam, kopš 2010. gada īstenojam mentorprogrammu Latvijā. Esam atbalstījuši vairāk nekā 500 jauniešus no sociālā riska grupām, palīdzot sagatavoties patstāvīgas dzīves uzsākšanai.