Mentor Latvia radošā darbnīca

Sestdien, 31. jūlijā, notika Mentor Latvia radošā darbnīca, kura piedalījās Mentorprogrammas 2021 dalībnieki – jaunieši un mentori

3 August 2021 | Jaunumi

Sestdien, 31. jūlijā, notika Mentor Latvia radošā darbnīca, kura piedalījās Mentorprogrammas 2021 dalībnieki – jaunieši un mentori. Radošajā darbnīcā tās dalībniekiem bija iespēja apgleznot auduma maisiņus un T-kreklus tekstilmākslinieces Santas Leimanes vadībā.

“Mums ir patiess prieks, ka epidemioloģiskā situācija pašlaik atļauj organizēt pasākumus klātienē, un varam satikt mūsu programmas jauniešus un mentorus. Mentor Latvia regulāri organizē dažādus izglītojošus, iedvesmojošus un radošus pasākumus mentorprogrammas dalībniekiem, ko darīsim arī turpmāk,” stāsta Mentor Latvia administratīvā vadītāja Lolita Cīrule.

Mentorprogrammas būtiskākais pienesums ir uzmanības veltīšana jaunietim, praktisks atbalsts dažādās dzīves situācijās un noderīgs padoms aktuālos jautājumos. Šie atbalsta aspekti kļūst arvien nozīmīgāki tieši pandēmijas laikā, kad palielinās to jauniešu skaits, kuriem pietrūkst sociālo kontaktu veidošana klātienē. Mentorprogramma veido jauniešiem labvēlīgu un drošu vidi – vietu, kur jaunietis var meklēt palīdzību un saņemt emocionālu un praktisku atbalstu dažādās dzīves situācijās.