Mentorprogrammas dalībnieki viesojas Rimi

2016.gada 14.aprīlī Rimi hipermārketā tirdzniecības centrā “Olympia” notika ekskursija mentorprogrammas jauniešiem, kuras laikā bija iespēja ne tikai iepazīties ar lielveikala darba specifiku un tajā pārstāvētajām profesijām, bet arī uzzināt, kā praktiski darbojas lielveikala ceptuve un noliktava, iepazīties ar citām telpām un veikala infrastruktūru.

15 April 2016 | Jaunumi

Tāpat jaunieši uzzināja par sev aktuālo tēmu – kādas ir darba iespējas un vakances lielveikalos Rimi vasaras periodā. Ekskursijā piedalījās 23 jaunieši un mentori no Rīgas un Jelgavas.

Programmu vadītāja Jana Priedniece atzinīgi novērtē sadarbības partnera Rimi piedāvāto iespēju apmeklēt Rimi lielveikalu un iepazīstināt ar tā darba specifiku: “Šī ir lieliska iespēja jauniešiem redzēt un saprast, kā tiek organizēts darbs lielveikalā un, kādu profesiju pārstāvji vispār strādā Rimi. Tā kā mūsu programmas jaunieši ir vecumā no 15 – 19 gadiem, tad tieši šajā vecuma grupā darba un prakses iespējas ir ļoti aktuāla tēma. Ceram arī turpmāk organizēt ekskursijas uzņēmumos, kas jauniešiem uzskatāmi attēlo darba ikdienu un profesiju iespējas konkrētajā nozarē.

Mentor Latvia un Rimi sadarbība ir uzsākta šīgada mentorprogrammas ietvaros. Martā visos Rimi un Supernetto veikalos tika uzstādītas ziedojumu kastītes, kas dod iespēju ikvienam veikala apmeklētājam atbalstīt mentorprogramas darbības attīstību Latvijas reģionos.

14.aprīlī Rimi hipermārketā notika ekskursija, kurā piedalījās 23 jaunieši un mentori no Rīgas un Jelgavas